Korte film, lang verhaal

Affiche kaat - A4 Met Zwart Kader.jpg

Zoals jullie gemerkt hebben, is er al een tijdje geen blogpost meer verschenen. Het experiment is dan ook gedaan en ik heb mij de voorbije maanden bezig gehouden met het maken van een docu over het experiment. De film is intussen bijna af en duurt zo’n 20 minuten. Ik vind echter niet dat ik mensen voor 20 minuten uit hun zetel mag halen op een vrijdagavond en dus ben ik nog volop bezig aan een presentatie. Het geheel zal tussen 1 en 1,5 uur duren.

Dit alles doe ik in samenwerking met de bibliotheek van Wuustwezel en dit alles zal doorgaan op vrijdag 16 maart in GC Kadans in Wuustwezel. Iedereen is welkom, inkom is gratis, maar inschrijven is noodzakelijk. De opbrengst van de avond (vrije gift + drank) gaat naar een goed doel. Meer info krijgen jullie ter plaatse.

Inschrijven doe je:
– telefonisch via 03/690.46.41
– via bibliotheek@wuustwezel.be
– aan de balie van de bib (Dorpsstraat 36, Wuustwezel)

Als je wenst samen te zitten, schrijf je best samen in (1 persoon kan meerdere personen inschrijven). Starten doen we om 20u, deuren openen om 19u.
(vanaf +- 14 jaar, jongere mensen gaan er niet veel aan hebben)

Graag tot dan! Kaat

2 gedachtes over “Korte film, lang verhaal

  1. Heykes, ik had graag aanwezig geweest op jouw presentatie. Jammerlijk krijg ik geen verlof omdat ik vanuit Wallonië zou komen, mijn thuishaven. Hopelijk een volgende keer 😉 De groetjes van hieruit.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s